Jahelný ostrov s vegan parmezánem



Na ostrov připluly:
  • hrnek jáhel
  • 3 lžíce shoyu nebo tamari omáčky
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • bylinky (já dala jarní cibulku)


Žil byl jednou jeden pán Vegan Parmazán:
  • 1 lžička soli
  • hrst mandlí (jdou i jiné oříšky)
  • 3 lžíce lahůdkového droždí
všechno dáte do mixéru, promixujete.


Jáhly propláchnete horkou vodou a uvaříte se špetkou soli. Na oleji usmažíte jemně nakrájenou cibulku s česnekem, přidáte sojovku, jáhly a parmezán. Solidně promíchnete. Dáte do pekáčku, posypete parmazánem. Zapečete na 200 na 20 minut.  


Ať chutná!

copyright Jitka a fotil Petr


Oblíbené příspěvky

Obrázek

Fazolová sekaná

Obrázek

Dezerty Burizony